söndag 6 juli 2008

Au revoir!

Äventyret börjar närma sig sitt slut. Väskorna är packade och väger precis 15 kg har vi bestämt. Får se hur det går imorgon på flyget om vi får klä på oss alla 7 skopar vi köpt här eller inte.

Idag har vi varit till La Bastille och lunchade där med Silvia och sade hej då. Vi får börja spara pengar när vi kommer hem så vi har råd att åka till Colombia i vinter och hälsa på Silvia å Beatriz :) Vi gick även en snabb runda i Picasso muséet efter vår lunch. Inte världens bästa idé att gå dit i dag i krabbis, men eftersom det är den första söndagen i månaden så va alla muséer gratis idag så då måste man ju nästan gå.

Det känns vemodigt att lämna denna ljuvliga stad, men vi har inte hittat våra rika män med takvåningar så vi måste hoppa på flyget hem imorgon.

Resans goda gärning:
Även om vi varit här på semester är vi nästan förtjänta av dagtraktamene från jobbet, för vi har varit så goda finlandssvenska ambasadörer. Jag vet inte åt hur många vi har förklarat varför vi talar svenska och att finland e ett tvåspårkigtland och att vi jobba på SFP...ect...De fraserna kan vi absolut bäst på franska.

Inga kommentarer: