fredag 4 juli 2008

En dag i sagornas land

Idag har Sandra och jag upplevt vår barndom på nytt, vi har varit i Disneyland!

I svinottan steg vi upp (kl.8) för att ta metro-tåg grejen ut till Disneyland. Sandras snälla kompis Heidi som jobbar i parken hade fixat biljetter och kom och släpte in oss.

Väl inne i parken strosade vi först runt som två yra höns och förstod inte vad vi skulle göra och vart vi skulle gå. Men efter att vi hittat infopunkten och Heidi ringat in vilka attraktioner vi skulle besöka började vi målmedvetet plöja genom dem.

Efter att ha åkt upp och ner och hit och dit en stund satt vi oss och åt världens dyraste hamburgarmåltid och såg på en förkortad version av Lejon Kungen.

Proppmätta i magen hoppade vi in i parkens mest-upp-och-ner-snurrande-grej. Vi var lite rädda för att all mat skulle komma upp igen, men vi klarade det! :) Och kunde senare konstatera att det nog var den bästa åkgrejen i hela parken!

Under dagen har vi hunnit med allt från att skjuta fula rymdvarelser och se på söta dockor från hela världen till att bli pånystna av en hund och påhoppade av miljontals råttor i en 3D film.

Fram emot kvällen var det dags att samlas på huvudgatan i Disneyland för att se den stora paraden. Då hoppade allt från Långben till soldaterna i Toy Story ner för gatan och vinkade glatt.

Då parken började stänga var vi helt totalslut och kröp fram mot metro-tåg grejen och åkte för att äta en bit mat och sedan bädda ner oss i våra hårda sängar.

Tack och god natt för idag!


Dagens händelse: Disneyland!

Dagens turistmål: Disneyland!

När vi blir stora (alltså nästa sommar) skall vi bli Piff och Puff.
"- Eller så sku jag kunna bli en prinsessa för att alla sku tycka bäst om mig!"
Sandra Grindgärds

Inga kommentarer: