onsdag 25 juni 2008

Kändis extra!

Plötsligt kryllar det nästan av kändisar på vår skola :)

Idag kom det nämligen fram att den läraren som jag hade första dagen under vår teaterlektion gör Mr Big i Sex and the City filmen i den dubbade franska versionen. Dessutom är det en amerikansk flicka i Emmas muntliga konservartionsgrupp som spelat Brad Pitts flickvän i nån film som snart kommer ut. Min f.d lärare, Damien, e helt klart kär i henne.

Dessutom såg vi en fransk kändis förra veckan under vår civilisation et culture timme, men vi visste vem det var. Hur som helst var det en kändis...

I övrigt har vi idag haft en lång skoldag. Efter skolan åkte vi till hotellet och läskade oss med en öl. På kvällen besökte vi centre de Pompidou och tittade på konst. Sen skulle vi gå ut och festa med våra två Colombianska vänner från skolan, men så blev det tydligen inte. De var på ballett ikväll och efter det skulle vi fara på fest tillsammans. Det hela slutade med att Emma och jag drack vin och åt middag på en restaurang och Sylvia och Beatrice hörde aldrig av sig. E det bara i Finland man meddelar om man får förhinder och inte kan komma? Eller e det igen nåt fel på telefonlinjen. ( I helgen när jag skickade mess åt Sylvia hade de nämligen inte gått fram, men idag i skolan fungerade det utan problem...) Märkligt!

Dagens turistmål: Centre Pompidou

Dagens bästa: Vi e nästan kompisar med Brad Pitt :)

/Sandra

Inga kommentarer: