söndag 29 juni 2008

Moon Plage!

Det är riktigt skönt att vara ute på landsbygden. Vi har nu börjat inse att vi faktist har semester och att de e sommar. Även om det är blåsigt och inte det bästa sommarvädrert här uppe. Men på tisdag har de lovat riktigt sommarväder och då ska vi till stranden!

Jag har inte träffat mina franska småkusiner på säkert fem år och dom har förändrats! Nico har nu långt hår och är typ en halvmeter längre än när jag såg honom senast. Samma med Jonatan (den yngsta). Luca är inte hemma för han är ute på tennisturné och är nybliven franskmästare!!! De är inte samma pojkar som man en gång i tiden lekte med och lärde skrinna ute på åkrarna i Henriksdal.

Idag har vi haft en riktigt lugn semester dag. Vi besökte en loppmarknad med Lena, men där fanns mest bara skräp. Ikväll har vi tittat på fotboll med Nico och hans kompisar och druckit lite öl. Heja Spanien! Det var helt klart det laget som man skulle heja på :)

Dagens bästa: vi har ätit god hemgjord mat! :)

Nu ska vi sova i den hittills bekvämaste sängen på den här resan, och det bästa är att vi inte behöver ha på nån väckarklocka.

/Sandra

Inga kommentarer: