söndag 29 juni 2008

Vi lever och är uppe i norr!

Vi har inte dött! Vi ber om förlåtelse till alla trogna läsare att det inte kom nån uppdatering igår men vi hittade inget gratis nät i Lille. Som kompensation kommer det två inlägg idag :)

Vi är nu hos mina släktingar i Moon Plage, en liten stad utanför Dunkerque. Hit kom vi idag efter ett kort besök i Lille igår. Lille är norra Frankrikes "huvudstad" med ca 200000 invånare. Efter två veckor i Paris var vi först lite förvånade över var allt folk var. Kontrasten var så stor men riktigt skön. Sen hittade vi folket på Lilles alla gågator. Lille har sannerligen ett bilfritt centrum och det var så trevligt att storsa omkring i staden utan bilar. På kvällen var det dags för vår biopremiär i det här landet och vi tittade på Sex And The City. Vi fick dock inte höra på vår kändislärare för vi tittade på den riktiga versionen och inte dubbningen.

Idag tog vi tåget till Dunkerque och sitter nu i mina småkusiners trädgård. Att åka tåg i dethär landet är ju rena nöjet jämfört med i Finland. Leve TGV!

Återkommer senare!

/Sandra

Inga kommentarer: