fredag 27 juni 2008

Sista dagen i Paris...för en tid

Idag är sista dagen i Paris för oss, i alla fall för en tid. Vi har idag avlutat vår franska kurs och åker i morgon iväg till Lille. I Lille stannar vi en natt och sedan åker vi iväg till Dunkerque för att hälsa på Sandras släkt.

Det var ganska sorligt att vara sista dagen i skolan och säga Hej då till många vänner, men c'est la vie!

Efter skolan åkte vi en sväng via vårt hotell för att packa det sista, och sedan vidare till Louvre. Efter att ha strosat runt där en stund med en Mexikans och en Colombiansk vän åkte vi till vår matgata och favorit pizzeria. Sen var det dags för ett nytt äventyr ut till Paris förorten. Vi skulle nämligen hälsa på Emmas svenska kompis Sara och Saras vänn någonstans utanför vår Pariskarta. Men duktiga som vi är hittade vi rätt dörr!

Efter lite förfestande med en del fransmän var det dags att åka till favoritstället nummer ett i Paris: Chez George! Efter att ha dansat runt där en tid var det dags för oss att åka hem och sova vår sista natt i Paris för en låång tid framöver. Vi kommer nog båda att sakna den här staden, fast vi bara är borta i typ fem nätter.


Dagens händelse: Vi har varit på förfest med en kille från ett känt band. Han heter Nico men vad bandet heter har vi ingen aning om.Dom spelar säkert bra!

Dagens turistmål: Louvre, Mona Lisa och många andra kända och mindre kända grejor som finns där (mina bildkonstlärare skulle döda mig om de läste detta!)

/Emma som har en hel del att packa ännu i morgon

Inga kommentarer: